Indberetning af resultater: 

Indberetning sker pr. mail til Alberte Hellenberg

Mail: berte.hellenberg@gmail.com

Du kan downloade blanketten under vedhæftede filer nedenfor.

Hvis det driller med blanketten, kan der sendes en mail med oplysninger der svarer til dem i blanketten!


Indberetning skal ske senest 2 måneder efter start!


Point:

Hver start der gennemføres giver 2 point, der skal lægges oveni et evt. placeringsresultat(dem der giver en sløjfe!!)


Eksempel 1: en ekvipage starter en LB til et distriktsstævne og opnår en 5.plads(grøn sløjfe). Ekvipagen får først 2 point for sin start og derefter 11 point for sin 5.plads d.v.s. 13 point i alt.                                                                                                                                            

Eksempel 2: En ekvipage starter en LC2 til et klubstævne og opnår en 3 plads(grøn/hvid sløjfe). Ekvipagen får først 2 point for sin start og derefter 8 point for sin placering.

Eksempel 3: En ekvipage starter en LA til et klubstævne og bliver sammenlagt nr. 7 i klassen, men da der kun er 6 placeringer(sløjfer) opnår rytteren "kun" sine 2 point for start!

Det er altså kun faktisk placering der gælder, altså dem der giver en roset jvf. DRF reglement.
Sløjfeklasser giver 3 point  ved opnåelse af sløjfe. Hvis ingen sløjfe så er der kun 2 point at hente!

Ponygames klasser giver 2 point for start og derudover point i henhold til den placering man opnår idet alle får rosetter og opnår en placering. Ponygames starter hører under klubstævner.  

Mounted Games følger ponygames altså 2 point for start og point i henhold til den placering man får i den enkelte finale . Mounted Games starter hører under klubstævner uanset om det er træningsstævne, DM eller udenlandsstævner .

Trec stævner hører  under klubstævner, og der opnåes 2 point for start og point i henhold til den placering man får i det samlede resultat - altså med roset.

Distanceridning hører under klubstævner og der opnåes 2 point for start og point i henhold til den placering man får i det samlede resultat med roset.  

Stafetspring hører under klubstævner, og der opnåes 2 point for start og point i henhold til den placering man får i det samlede resultat med roset. 

Pas De Deux hører under klubstævner, og der opnåes 2 point for start og point i henhold til den placering man får i det samlede resultat med roset.                                                                                                      
Tildeling af point er på tværs af disciplin, idet alle ridediscipliner tæller lige meget. D.v.s. at en ekvipage kan sammenlægge point fra eksempelvis dressur, spring og distanceridning.

I tilfælde at tvivl om pointtildeling for en start er det altid stævneudvalgets afgørelse, der er gældende.

Tildeling af point:

                                        Klubstævner                     Distriktsstævner              Landsstævner

1.plads                               10 point                             15 point                             20 point

2.plads                                 9 point                             14 point                             19 point

3.plads                                 8 point                             13 point                             18 point

4.plads                                 7 point                             12 point                             17 point

5.plads                                 6 point                             11 point                             16 point

6.plads og efterflg.              5 point                             10 point                             15 point

Sløjfestævner giver 1 point ved opnåelse af sløjfe

championat+indberetning manual

championat+indberetning manual

Del siden